top of page
airco domein_edited.jpg

Airco Almere

Airco aanschaffen in Almere, we helpen u graag verder

Bij Airco Domein vinden we het enorm belangrijk dat u een airco aanschaft die past bij uw woonsituatie, zodat u optimaal geniet van alle voordelen die een aircosysteem te bieden heeft. We nemen om die reden graag de tijd voor u en komen bij u langs in Almere om de situatie te bekijken. Zo weten we zeker dat we u voorzien van het juiste advies en een passende offerte. Onze vakkundige monteurs installeren na aankoop uw aircosysteem, dat standaard is voorzien van 5 jaar garantie. Als aircospecialisten zijn we namelijk niet alleen gefocust op het leveren van topkwaliteit airco’s, maar ook op de service die daarbij hoort.

Onze aircomerken

Wilt u uw woning of pand in Almere voorzien van airconditioning? In ons assortiment hebben we diverse aircomodellen van de volgende hoogwaardige aircomerken:

Airco Domein: uw aircoservice in Almere

Bij Airco Domein hebben we een vast team van ervaren aircomonteurs die klaar staan om u te helpen bij het installeren, onderhouden en repareren van uw aircosysteem. 

Airco installatie Almere

Na aankoop van uw airco komt een van onze vakkundige aircomonteurs hem bij u thuis installeren. Zijn er voor het installeren elektrotechniekwerkzaamheden nodig, zoals het maken van een nieuwe groep in uw meterkast? Dan voeren ze dit ook voor u uit!

Airco onderhoud Almere

Airco reparatie Almere

Uw airco dient elke 2 á 3 jaar een onderhoudsbeurt te krijgen. Onze aircomonteurs komen op afspraak bij u thuis langs en voorzien uw airco van een onderhoudsbeurt. Onderhoud betekent onder andere de reiniging van filters, controleren op lekkages en koudemiddel bijvullen. Het is van belang dat u hier op tijd een afspraak voor maakt om versleten en/of defecte onderdelen te voorkomen.

Het kan voorkomen dat uw airco plotseling slecht werkt of zelfs defect is. Neem dan contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk een afspraak met u kunnen in plannen voor een reparatie. Wat het probleem ook is, onze aircospecialisten lossen het voor u op, zodat u weer optimale airconditioning in uw woning heeft.

Aircoservice in andere werkgebieden

Bij Airco Domein installeren, onderhouden en repareren we ook aircosystemen in andere dorpen en steden van de provincie Flevoland. We zijn naast Almere werkzaam in Biddinghuizen, Dronten, Harderwijk, Lelystad, Swifterbant en Zeewolde. Onze aircoservice is in andere regio’s enkel op aanvraag beschikbaar.

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over onze aircoservice in Almere of wilt u een afspraak inplannen voor onderhoud of reparatie? Neem dan gerust contact met ons op via 0321-383060 of stuur een mail naar airco@aircodomein.nl. We helpen u graag verder!

bottom of page