top of page
airco domein_edited_edited_edited_edited.png

Mitsubishi Heavy Industries Airco

Airco Domein: dé leverancier van hoogwaardige aircosystemen

Bij Airco Domein zijn we officieel aircodealer van de gerenommeerde merken Mitsubishi Heavy Industries, Daikin en Panasonic. Van deze merken vindt u in ons assortiment single-split modellen, wandunits, vloermodellen, cassette modellen en plafond onderbouw modellen. Ook hebben we multi-split systemen die geschikt zijn voor het aansluiten van meerdere binnenunits. Met de aankoop van een airco bij ons kiest u voor kwaliteit, topservice, installatie door gecertificeerde installateurs en standaard 5 jaar garantie.

De 3 merken in ons assortiment

In ons assortiment hebben we aircosystemen van de onderstaande 3 merken:

Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries (MHI) is een Japans bedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn diverse activiteiten in de industrie, waaronder de productie van airconditioningsystemen. Met een rijke geschiedenis sinds 1884, biedt MHI een breed aanbod aan innovatieve airconditioningsystemen, waaronder split-airconditioners, VRF-systemen, warmtepompen en centrale airconditioningssystemen. Mitsubishi Heavy Industries is toegewijd aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, met de focus op het produceren van aircosystemen die zo efficiënt mogelijk omgaan met energie en CO2-uitstoot verminderen. Met een wereldwijde aanwezigheid en sterke nadruk op onderzoek en ontwikkeling, levert MHI hoogwaardige producten aan klanten over de hele wereld.

Daikin

Daikin is een wereldwijd bekend merk uit Japan dat gespecialiseerd is in de productie van energiezuinige aircosystemen. Het bedrijf heeft een uitgebreid productieproces en investeert veel tijd en geld in innovatie om geavanceerde en energie-efficiënte systemen te ontwikkelen. Daikin voert een strenge kwaliteitscontrole uit op ieder aircosysteem dat de fabriek verlaat, zodat ieder geleverd systeem betrouwbaar is. Met het oog op duurzaamheid introduceert het bedrijf regelmatig nieuwe technologieën om de efficiëntie te verbeteren en de impact op het milieu te verminderen. Een goed voorbeeld hiervan is het R-32 koudemiddel dat een lager milieueffect heeft dan traditionele koelmiddelen.

Panasonic

Panasonic is een Japans elektronicabedrijf dat op het gebied van aircosystemen bekend staat om zijn hoogwaardige en energie-efficiënte producten. De aircosystemen van het bedrijf maken gebruik van geavanceerde technologieën voor temperatuurregeling, luchtzuivering en energiebesparing. Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en milieubescherming en streeft naar het verminderen van de ecologische voetafdruk van hun producten. Om dit te realiseren heeft Panasonic verschillende initiatieven genomen om energie-efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen te ontwikkelen. Een goed voorbeeld hiervan is het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en het verminderen van het energieverbruik van hun producten.

logo-panasonic.jpg

Installatie, onderhoud en reparatie

Bij Airco Domein hebben we een team van ervaren STEK-gecertificeerde monteurs die u graag helpen bij het installeren, onderhouden en repareren van uw aircosysteem. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in airconditioners van de merken Mitsubishi Heavy Industries, Daikin en Panasonic. Heeft uw airco onderhoud of een reparatie nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0321-383060 of een stuur een mail naar airco@aircodomein.nl! Dan plannen we samen met u een afspraak in.

Ons werkgebied

Bij Airco Domein zijn we hoofdzakelijk werkzaam in de steden en dorpen van de provincie Flevoland. Ons team van ervaren monteurs installeert hoogwaardige aircosystemen in Lelystad, Almere, Zeewolde, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen en Harderwijk. Andere regio’s zijn enkel op aanvraag.

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over de aircosystemen van een van de merken of over onze diensten? Neem dan contact op via 0321-383060 of een stuur een mail naar airco@aircodomein.nl

bottom of page