top of page
airco domein_edited_edited_edited_edited.png

Airco slaapkamer

Airco Domein: dé specialist voor uw slaapkamer airco

Wilt u het hele jaar door controle hebben over de temperatuur in uw slaapkamer? Met een hoogwaardige airco van Airco Domein creëert u iedere nacht een aangenaam slaapklimaat in uw slaapkamer. Zo voorkomt u een gebroken nachtrust door bijvoorbeeld benauwdheid en ontwaakt u iedere ochtend volledig uitgerust. We vertellen u graag alles wat u moet weten over airconditioning in de slaapkamer en helpen u van a tot z bij het kiezen van het juiste aircosysteem!

De voordelen van een airco in de slaapkamer

Een aircosysteem in uw slaapkamer brengt een aantal fijne voordelen met zich mee. Alle aircosystemen in ons assortiment zijn lucht-lucht warmtepompen, wat betekent dat ze zowel koelen als verwarmen en dat vrijwel geruisloos. Hierdoor heeft u in de zomer en in de winter volledige controle over het binnenklimaat in uw slaapkamer. Daarnaast heeft de slaapkamer airco een ingebouwd filter dat pollen, stofdeeltjes en andere viezigheid opvangt, waardoor u ’s nachts zuivere lucht inademt. Een ander groot voordeel is de energiezuinigheid van de aircosystemen. Bij het verwarmen van uw slaapkamer is een airconditioner namelijk een stuk duurzamer en voordeliger dan de gebruikelijke cv-verwarming.

  • Voordeliger dan cv-verwarming

  • Koelen én verwarmen

  • Ingebouwd filter voor zuivere lucht

Onze aircomerken

Bij Airco Domein hebben we in ons assortiment enkel topkwaliteit aircosystemen van de volgende hoogwaardige merken:

Samen vinden we de juiste slaapkamer airco voor u

Om optimaal te genieten van alle voordelen van een airco, is het essentieel dat u een airco koopt die past bij uw slaapkamer. Om u hier optimaal in te kunnen adviseren, komen we bij u thuis langs om de slaapruimte te bekijken. We voorzien u hierna van passend advies en stellen een offerte op maat voor u op. Zo weet u zeker dat u een airco aanschaft die maximale prestaties levert in uw slaapruimte. Onze  ervare aircomonteurs komen uw gloednieuwe aircosysteem in uw slaapkamer installeren en voeren indien nodig elektrotechniekwerkzaamheden uit. Bij aanschaf van uw slaapkamer airco bij Airco Domein ontvangt u standaard 5 jaar garantie.

Onderhoud en reparatie van uw aircosysteem

Onderhoud

Jaarlijks onderhoud is enorm belangrijk om optimaal te blijven genieten van uw airco. Een onderhoudsbeurt door onze aircomonteurs omvat een grondige controle van het systeem, reiniging van de filters en het bijvullen van koudemiddel indien dit nodig is.

Reparatie

Het komt helaas soms voor dat een airco plotseling niet goed functioneert of zelfs defect is. Onze aircomonteurs komen in deze situatie zo snel mogelijk reparaties uitvoeren aan uw airco, zodat u weer kunt genieten van optimale airconditioning.

Ons werkgebied

Airco Domein is dé aircospecialist in de provincie Flevoland. Ons team van ervaren aircomonteurs levert, installeert, onderhoudt en repareert aircosystemen in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Harderwijk, Lelystad, Swifterbant en Zeewolde. In andere regio’s zijn onze diensten enkel op aanvraag beschikbaar.

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over een airco in de slaapkamer of wilt u meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via 0321-383060 of stuur een mail naar airco@aircodomein.nl. We beantwoorden graag al uw vragen!

bottom of page