top of page
airco domein_edited.jpg

Panasonic airco

Een prettig binnenklimaat met een Panasonic airo

Het hele jaar door genieten van een aangenaam binnenklimaat in uw woning? De airco’s van Panasonic zorgen voor frisse verkoeling in de warme zomermaanden en heerlijke verwarming in de koude wintermaanden. Maar de airco’s doen nog veel meer dan dat. De hoogwaardige luchtfiltertechnieken waarmee de aircosystemen zijn uitgerust, zorgen dat de lucht in uw woning vrij is van virussen, bacteriën, pollen en geurtjes en dat tegen zeer beperkte energiekosten. De airco’s van Panasonic hebben namelijk een erg efficiënte werking en uitstekend energiebesparend vermogen. Lees verder en kom alles te weten over de Panasonic airco’s in ons assortiment.

Airco Domein: uw officiële Panasonic airco dealer

Voor een optimaal binnenklimaat en maximaal rendement, is het essentieel dat u een aircosysteem aanschaft dat geschikt is voor uw woonsituatie. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste Panasonic airco en laten daarom vooraf een van onze deskundige medewerkers bij u thuis langskomen. Nadat we uw woonsituatie hebben bekeken, voorzien we u van passend advies en een offerte op maat. Onze ervaren monteur installeert de door u gekochte airco, die standaard 5 jaar garantie heeft.

 

 
 

  • 5 jaar garantie

  • Hoge kwaliteit aircosystemen

  • Installatie door ervaren  monteur

 

 
 

Panasonic split systeem airco’s

De airconditioners van Panasonic zijn split systeem airco’s. Dit betekent dat het aircosysteem bestaat uit een binnen- en een buitenunit. Een binnenunit heeft de capaciteit om één ruimte in uw woning te koelen/verwarmen. Om een ruimte te verkoelen onttrekt de binnenunit warmte uit de lucht, waarna de buitenunit het naar buiten afvoert. Bij het verwarmen van een ruimte is het proces andersom. Om een ruimte te verwarmen trekt de buitenunit warmte-energie uit de buitenlucht, waarna het door de binnenunit door de ruimte wordt verspreid. Dit werkt zelfs als de temperatuur buiten onder het vriespunt ligt. De split systeem airco’s van Panasonic maken gebruik van het R-32 koelmiddel, dat een laag Global Warming Potential (GWP) heeft. De GWP is een maatstaaf die de mate van CO2-uitstoot weergeeft. R-32 heeft een 3 maal lager GWP dan het traditionele R410A koelmiddel.

Panasonic binnenunits

Dit onderdeel van de Panasonic airco plaatsen we in een ruimte van uw woning. De binnenunit onttrekt warmte uit de lucht bij koelen op de hete zomerdagen en verspreidt warme lucht bij het verwarmen op de koude winterdagen. U bestuurt het binnendeel gemakkelijk via de bijgeleverde afstandsbediening of met uw mobiele apparaat via de optionele WLAN Panasonic Comfort Cloud.

Panasonic Airco binnenunit.jpg

Panasonic buitenunits

Het buitendeel van het Panasonic aircosysteem plaatsen we aan de buitenzijde van uw woning. Onze monteurs installeren hem op een plek waar hij optimaal werkt en het minst hoorbaar is. De buitenunit voert in de zomer de warmte naar buiten af en trekt in de winter warmte-energie uit de buitenlucht voor het verwarmen van uw woning.

Panasonic Airco buitenunit.jpg

Wandmodel

We hebben bij Airco Domein 1 wandmodel in ons assortiment. Dit model beschikt over geavanceerde technologie, hoogwaardige luchtfiltertechnieken en een aantal zeer handige functies. We vertellen u hieronder graag meer over dit wandmodel. Meer informatie over precieze productspecificaties vindt u in de brochure van Panasonic.

Panasonic Airco binnenunit.jpg

Panasonic FZ wandmodel

Het Panasonic FZ wandmodel is een compacte airco met een elegant, strak design, dat bij ieder interieur past. Met een geluidsniveau van slechts 20 dB(A) geniet u met deze airco het hele jaar door nagenoeg geruisloos van een aangenaam binnenklimaat. Naast geruisloos is de Panasonic FZ enorm energiebesparend, wat terug te zien is in het uitstekende A++ energielabel bij het koelen en het A+ energielabel bij het verwarmen. Deze supercompacte airco is enkel verkrijgbaar in een mat witte kleur.

Unieke functies

  • Inverter-technologie

Dit model beschikt over de handige inverter technologie die ervoor zorgt dat er een constant en comfortabel binnenklimaat is. De technologie past de snelheid van de compressor aan op basis van de temperatuurvereisten, waardoor hij energie bespaart en het geluidsniveau verlaagt.

  • Aerowings

De Panasonic FZ is uitgerust met Aerowings. Een airco met een directe luchtverdeling zonder de Aerowings blijft continu gericht op hetzelfde punt, waardoor het snel te warm of te koud kan aanvoelen. De innovatieve Aerowings van Panasonic voorkomen dit door de koele/warme lucht gelijkmatig door de ruimte te verdelen.

  • PM2,5 filter

In het binnendeel van de Panasonic FZ zit een PM2,5 filter geïntegreerd. Dit filter haalt stof, vuil en bacteriën uit de lucht, waardoor u altijd schone lucht inademt.

  • Optionele internet en voice control

Bij de aankoop van dit model kunt u optioneel een CZ-TAGCG1 aanschaffen. Deze accessoire maakt het mogelijk om de airco unit te verbinden met de Panasonic Comfort Cloud app. Via deze app beheert u gemakkelijk uw aircosysteem, krijgt u inzicht in het energieverbruik en stelt u persoonlijke tijdschema’s in. De app is ook compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor de Panasonic FZ zelfs met uw stem bedienbaar is.

Afmetingen in millimeter (hoogte x breedte x dikte)

290 x 779 x 209

Beschikbare uitvoeringen binnenunit (onderling verschillen de uitvoeringen in specificaties)

CS-FZ25-WKE, CS-FZ35-WKE, CS-FZ50-WKE, CS-FZ60-WKE

Beschikbare uitvoeringen buitenunit (onderling verschillen de uitvoeringen in specificaties en formaat)

CU-FZ25-WKE, CU-FZ35-WKE, CS-FZ50-WKE, CS-FZ60-WKE

Uw woning het hele jaar voorzien van een prettig binnenklimaat? Vraag dan via de onderstaande buttons een offerte aan of neem contact met ons op!

Ons werkgebied

Ons team van aircospecialisten is werkzaam in de steden en dorpen van de provincie Flevoland. Zo installeren, onderhouden en repareren we aircosystemen in Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde, Swifterbant, Biddinghuizen en Harderwijk. Woont u buiten ons werkgebied? Vraag onze service dan bij ons aan!

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over de aircosystemen van Panasonic of over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via 0321-383060 of een stuur mail naar airco@aircodomein.nl. We helpen u graag verder!

bottom of page