top of page
airco-bedrijf.jpg

Airco Bedrijf

Airco Domein: dé bedrijfsairco leverancier

Wilt u dat het buitenweer, zoals de warmte in de zomer, geen invloed heeft op de productiviteit en functionaliteit van uw personeel? Met de bedrijfsairco’s van Airco Domein voorziet u uw pand het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat. Door het excellente vermogen van de airco’s om te koelen in de warme zomermaanden en te verwarmen in de koude wintermaanden is de temperatuur in het gebouw altijd aangenaam, waardoor iedereen maximale prestaties behaalt. We vertellen u graag meer over een airco voor bedrijven

en helpen u bij het vinden van de beste airco voor uw bedrijfspand!

De voordelen van een airco voor bedrijven

Een airco voor uw bedrijf heeft een positieve invloed op de productiviteit van uw personeel. Een optimaal binnenklimaat is namelijk cruciaal voor de concentratie en efficiëntie van uw werknemers. Oververhitte of te koude ruimtes leiden vaak tot afleiding en een daling in de algehele werkprestaties. Door uw pand te voorzien van een bedrijfsairco voorkomt u dat het weer buiten invloed heeft op het functioneren van uw personeel, waardoor ze het hele jaar door maximaal presteren. Onze bedrijfsairco’s zijn ook uitermate geschikt voor winkels. Een aangenaam binnenklimaat is niet alleen prettig voor uw werknemers, maar draagt ook op een positieve manier bij aan de beleving van uw klant.

Energiezuinig, betere luchtkwaliteit en meer

Een airconditioning voor uw bedrijf brengt ook nog andere fijne voordelen met zich mee. Onze hoogwaardige bedrijfsairco’s zijn namelijk erg energiezuinig. Vooral als het aankomt op het verwarmen is een moderne airco lager in verbruik dan de traditionele centrale verwarming. Hierdoor bespaart u jaarlijks op de energierekening. Daarnaast zijn de airco’s voor een bedrijf uitgerust met goede luchtfilters, waardoor de luchtkwaliteit in uw pand verbetert. Ook zijn de airco’s in staat om de vochtigheid te reguleren en voorkomen daarmee schimmelgroei en andere vocht gerelateerde schade.

  • Personeel functioneert beter

  • Positieve bijdrage aan de klantervaring

  • Energiezuinig

  • Verbeterde luchtkwaliteit

  • Vochtregulatie

Welke airco is de beste keuze voor uw bedrijfspand?

U heeft voor uw bedrijfspand een airco voor een grote ruimte nodig, maar hoe weet u welke de beste keuze is? Omdat ieder pand anders is, verschilt het per pand welk aircosysteem het beste presteert. Bij Airco Domein vinden we het enorm belangrijk dat u de juiste bedrijfsairco aanschaft. Om hier zeker van te zijn doen we een stapje extra en komen we bij uw pand langs om de situatie te bekijken. We selecteren welke airco het beste past en stellen een offerte op maat voor u op. Onze ervaren aircomonteur komt uw hoogwaardige aircosysteem installeren en voert de nodige elektrotechniekwerkzaamheden uit. Daarbovenop is uw nieuwe bedrijfsairco van Airco Domein standaard voorzien van 5 jaar garantie!

De aircomerken die we aanbieden

Om hoge kwaliteit te garanderen, verkopen we bij Airco Domein enkel airco’s voor grote ruimtes van de volgende topmerken:

Onderhoud en reparatie door onze ervaren monteurs

Onderhoud

Jaarlijks onderhoud is van essentieel belang om maximale prestaties uit uw bedrijfsairco te halen. Een onderhoudsbeurt bestaat uit een complete controle van uw aircosysteem, reiniging van luchtfilters en het vervangen van beschadigde of defecte onderdelen.

Reparatie

Merkt u dat uw airco slecht functioneert of zelfs defect is? Dan komen onze vakkundige aircomonteurs zo snel mogelijk bij uw bedrijfspand langs om de nodige reparaties te doen. Zo geniet u snel weer van goede airconditioning.

Ons werkgebied

Airco Domein is dé specialist in het leveren, installeren, onderhouden en repareren van airco’s voor bedrijven in de provincie Flevoland. Ons team van ervaren aircomonteurs is werkzaam in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Harderwijk, Lelystad, Swifterbant en Zeewolde. Onze aircoservice is in andere regio’s alleen op aanvraag beschikbaar.

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over airco’s voor bedrijven of wilt u meer informatie over onze aircoservice? Neem dan contact met ons op via 0321-383060 of stuur een mail naar airco@aircodomein.nl. We helpen u graag verder!

bottom of page