top of page

Airco Flevoland

Voor uitstekende koeling en klimaatbeheersing

Wanneer de temperaturen stijgen wilt u uw woning of bedrijfspand natuurlijk zo koel mogelijk houden. Met een professioneel geplaatste airco van Airco Domein Flevoland geniet u ook tijdens de warme dagen van een heerlijk koele (werk)omgeving. Laat u uw nieuwe airco plaatsen door Airco Domein? Dan profiteert u standaard van de volgende voordelen:

  • Al onze airco’s worden geïnstalleerd door een ervaren monteur.

  • U krijg van ons 5 jaar garantie op de door ons geïnstalleerde airco installatie.

  • Inmeetafspraak bij u op locatie.

  • Officiële dealer van merken als Mitsubishi, Daikin en Panasonic.

 

 
 

Ons werkgebied

Airco Domein is gevestigd in Dronten, maar ons werkgebied betreft heel Flevoland. U kunt dus ook terecht voor een airco in Almere, Zeewolde, Lelystad, Biddinghuizen en Harderwijk. Woont u buiten Flevoland, neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Onze werkwijze

Omdat we het belangrijk vinden dat u jarenlang plezier heeft van uw airco, komen onze monteurs bij u op locatie langs. We bespreken uw wensen en op basis daarvan bepalen we samen met u de gewenste plek voor de airco én de hoeveelheid airco’s. Wanneer we alle informatie hebben, maken we een op maat gemaakte offerte.

Na akkoord maken we een plaatsingsafspraak, zodat u direct weet waar u aan toe bent. We installeren de door u gekozen airco vakkundig en snel, zodat u snel geniet van een verkoelde of juist verwarmde ruimte. Bij Airco Domein werken we vaak met airco’s van Mitsubishi, Daikin en Panasonic.

Elektrotechniekwerkzaamheden

Wilt u een airco laten plaatsen, maar is uw meterkast hier nog niet op voorbereid? Geen zorgen, bij Airco Domein voeren we zonder problemen de benodigde elektrotechniekwerkzaamheden uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanmaken van een nieuwe groep in de meterkast.

Airco onderhoud

Uiteraard wilt u uw airco zo lang mogelijk in optimale conditie houden. Daarom kunt u rekenen op de ervaren monteurs bij Airco Domein als u problemen ervaart met uw airco. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om problemen met de koeling, een lekkage of een elektrische storing. Onze monteurs beschikken altijd over de juiste gereedschappen om uw probleem te verhelpen. U wilt problemen met uw airco echter vaak voorkomen, daarom is het verstandig uw airco regelmatig te laten controleren door onze vakkundige monteurs. U plant eenvoudig een afspraak in via onze website. Onze monteurs komen langs op de afgesproken datum en controleren uw airco van voor naar achteren.

Contact opnemen met Airco Domein

Heeft u vragen over een van onze Airco’s of wilt u een afspraak maken met een van onze ervaren monteurs? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0321-383060 of stuur ons en mail via airco@aircodomein.nl. We helpen u graag verder en installeren de airco vakkundig en snel bij u thuis of op kantoor.

bottom of page