top of page
airco domein_edited_edited_edited_edited.png

Airco in huis

Airconditioning in huis

Met airco in huis heeft u 365 dagen per jaar volledige controle over het binnenklimaat in uw woning. De hoogwaardige airco’s in ons assortiment zijn namelijk in staat te koelen én te verwarmen, waardoor ze een ideale oplossing bieden voor zowel warme zomerdagen als koude winterdagen. Hierdoor blijft de temperatuur in uw woning altijd aangenaam, ongeacht het weer buiten. We vertellen u graag meer over de voordelen van een airco in huis en vinden samen met u het juiste aircosysteem voor uw woning en wensen.

De voordelen van een airco in huis

Airconditioning in huis brengt een aantal fijne voordelen met zich mee. Om te beginnen zijn de hedendaagse airco’s niet alleen in staat om te koelen, maar ook om een ruimte te verwarmen en dat tegen een lager energieverbruik dan de centrale verwarming. Maar dat is lang niet alles, de moderne airco’s die we aanbieden bij Airco Domein zijn namelijk enorm veelzijdig en doen veel meer dan alleen de temperatuur regelen. Zo zijn ze uitgerust met hoogwaardige luchtfilters die zorgen dat de luchtkwaliteit in uw woning verbetert, doordat ze stof, pollen en andere viezigheid uit de lucht halen. De vochtreguleringsfunctie bewaakt de vochtigheid in de ruimte en voorkomt op deze wijze schimmelgroei en andere schade veroorzaakt door vocht.

Voordelen in het dagelijks leven

Een airco in huis biedt ook tal van voordelen in het dagelijks leven. Neemt u bijvoorbeeld een slaapkamer airco, dan zorgt deze voor een comfortabele slaapkamertemperatuur, wat essentieel is voor een goede nachtrust. Maar ook voor thuiswerkers biedt het grote voordelen; het handhaven van een koel en comfortabel klimaat verhoogt de concentratie en productiviteit aanzienlijk. Daarnaast draagt een airco bij aan een gezondere leefomgeving, omdat hij de lucht zuivert en de vochtigheidsniveaus reguleert. Dit is vooral voordelig voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

  • Koelen én verwarmen

  • Energiezuinig

  • Betere luchtkwaliteit

  • Vochtregulatie

Airco advies aan huis

Elk huishouden is uniek, daarom verschilt het per woning welk aircosysteem de beste prestaties behaalt. Om zeker te zijn dat u de juiste airco koopt, geven we airco advies aan huis. Een van onze aircospecialisten komt bij u thuis langs en bekijkt uw woonsituatie en bespreekt daarna welke ruimtes u allemaal wilt voorzien van airconditioning. Op basis van deze informatie zoeken we het beste aircosysteem voor uw huis en stellen we een passende offerte voor u op. Na aanschaf komen onze vakkundige aircomonteurs uw gloednieuwe aircosysteem installeren en voeren ze de nodige elektrotechniekwerkzaamheden uit. U krijgt standaard 5 jaar garantie op uw airco van Airco Domein, waardoor u verzekerd bent van langdurig comfort en kwaliteit.

Onze aircomerken

Airco Domein is officieel dealer van de volgende hoogwaardige merken:

Single en multi-split aircosystemen

Bij Airco Domein bieden single- en multi-split aircosystemen aan. Een single-split aircosysteem is geschikt als u slechts één ruimte in uw woning wilt voorzien van airconditioning. Dit aircosysteem bestaat uit een binnenunit die we in uw woning installeren en een buitenunit die we aan de buitenzijde van uw woning plaatsen. Wilt u meer dan één ruimte in uw woning voorzien van airconditioning? Dan is een multi-split aircosysteem de beste keuze, omdat dit de mogelijkheid biedt om meerdere binnenunits aan te sluiten op slechts één buitenunit. Hiermee bespaart u energie en hoeft u niet meerdere buitenunits aan te schaffen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor airconditioning in uw woning? Vraag dan een offerte aan via de button of neem contact met ons op!

Onderhoud en reparaties door vakkundige aircomonteurs

Onderhoud

Reparatie

Naast het installeren van uw airco voeren onze aircomonteurs onderhoudsbeurten en reparaties uit.

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is van essentieel belang als u jarenlang wilt genieten van optimale airconditioning. Een onderhoudsbeurt bestaat uit een complete controle van uw aircosysteem, reiniging van luchtfilters en het vervangen van beschadigde of defecte onderdelen. Onze aircomonteurs vervangen ook versleten en/of defecte onderdelen.

Werkt uw aircosysteem plotseling minder goed of is hij zelfs defect? In deze situatie komen onze ervaren aircomonteurs zo snel mogelijk bij u thuis langs om het systeem te repareren. Wat het probleem ook is, onze specialisten vinden een passende oplossing, zodat u snel weer geniet van optimale airconditioning.

Ons werkgebied

Airco Domein is hoofdzakelijk werkzaam in de dorpen en steden van de provincie Flevoland. Ons team van deskundige aircospecialisten levert, installeert, onderhoud en repareert airco’s voor in huis in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Harderwijk, Lelystad, Swifterbant en Zeewolde. Onze aircoservice is in andere regio’s enkel op aanvraag beschikbaar.

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over airconditioning in huis of wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of reparatie? Neem gerust contact met ons op via 0321-383060 of stuur een mail naar airco@aircodomein.nl.

We helpen u graag verder!

bottom of page