top of page
airco domein_edited.jpg

Aircomodellen

De aircomodellen in ons assortiment

Bij Airco Domein bieden we diverse aircomodellen aan voor verschillende toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw huis, kantoor of commerciële ruimte, wij hebben het perfecte model voor u. Van elegante wandmodellen en veelzijdige vloermodellen tot ruimtebesparende cassette systemen, ons assortiment biedt iets voor elke ruimte en stijl. Ontdek de voordelen van onze energie-efficiënte en gebruiksvriendelijke airco's en vind het ideale systeem dat niet alleen uw ruimte verkoelt en verwarmt, maar ook bijdraagt aan een gezondere en aangenamere omgeving.

Single split en multi split aircosystemen

De aircosystemen in ons assortiment zijn bruikbaar als single split airco en in een multi split combinatie. We vertellen u graag wat deze 2 precies inhouden!
 

Single split

Een single split airco bestaat uit twee delen: een binnenunit die we in de ruimte plaatsen en een buitenunit. Deze twee units zijn met elkaar verbonden door leidingen. Met dit systeem koelt of verwarmt u een specifieke ruimte. Onze single split airco staat bekend om zijn efficiëntie, stille werking en eenvoudige installatie.

Multi split

Een multi-split airco systeem bestaat uit één buitenunit die verbonden is met meerdere binnenunits. Hierdoor koelt of verwarmt u verschillende ruimtes in een gebouw afzonderlijk van elkaar. Het is energie-efficiënt, ruimtebesparend en biedt individuele temperatuurregeling voor elke kamer.

Airco wandmodel

Een airco wandmodel is een compacte en efficiënte oplossing voor klimaatbeheersing in zowel huizen als kantoren. Onze STEK-gecertificeerde aircomonteurs bevestigen dit model hoog aan de muur, wat zorgt voor een optimale luchtverdeling en ruimtebesparing. De moderne uitstraling past goed in elk interieur. Dankzij de hoogwaardige technologie biedt het wandmodel een stille werking, wat bijdraagt aan een comfortabele en rustige omgeving. Bovendien zijn deze aircomodellen energiezuinig, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Met functies zoals temperatuurregeling, luchtfiltering en soms zelfs wifi-connectiviteit, biedt het wandmodel gebruiksgemak en een aangepaste ervaring.

 • Handige functies

 • Energiezuinig

 • Optimale luchtverdeling en ruimtebesparing

Airco vloermodel

Het airco vloermodel is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een subtiele en krachtige klimaatoplossing. Geplaatst op de vloer, mengt dit model zich naadloos met uw interieur en biedt het een efficiënte luchtstroom op leefniveau. Deze plaatsing zorgt voor een snelle en gelijkmatige verdeling van gekoelde of verwarmde lucht, wat bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat. Het vloermodel is ideaal voor ruimtes met beperkte wandruimte of waar wandmontage niet mogelijk is. Met zijn stille werking verstoort het uw dagelijkse activiteiten niet. Bovendien zijn deze modellen vaak uitgerust met geavanceerde functies, zoals luchtfilters, energiebesparende instellingen en gebruiksvriendelijke bedieningselementen.

 • Efficiënte luchtstroom

 • Snelle en gelijkmatige verdeling van lucht

 • Uitgerust met geavanceerde functies

Casette model

Het airco cassette model is een innovatieve en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor klimaatbeheersing, ideaal voor commerciële en grotere woonruimtes. Dit model integreren we naadloos in het plafond, waardoor het vrijwel onzichtbaar is en geen vloer- of wandruimte inneemt. De unieke plaatsing zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige verdeling van lucht in alle richtingen, wat resulteert in een optimaal binnenklimaat zonder koude of warme zones. Het cassette model is bijzonder geschikt voor ruimtes met hoge esthetische eisen, omdat het de inrichting niet verstoort. Met functies zoals geavanceerde luchtfiltratie, energie-efficiëntie en stille werking, biedt het cassette model een comfortabele en gezonde leef- of werkomgeving.

 

 • In het plafond geïntegreerd

 • Optimaal binnenklimaat zonder koude of warme zones

 • Beschikt over moderne functies

Cassette model - geen achtergrond.jpg

Airco's van topmerken

In ons assortiment hebben we enkel aircomodellen van absolute topmerken. Zo garanderen we u als klant een hoogwaardig aircosysteem dat 365 dagen per jaar topprestaties levert.

Installatie, onderhoud en reparatie door ervaren monteurs

Bij Airco Domein leveren we niet alleen hoogwaardige aircosystemen, we verzorgen ook alle bijkomende diensten. We beschikken over een betrouwbaar team van STEK-gecertificeerde aircomonteurs die de installatie, onderhoud en reparatie van uw airco verzorgen. Eventuele kosten voor vervangen onderdelen zijn de eerste 5 jaar gedekt dankzij de garantie die we standaard bieden op onze aircosystemen. Zo zorgen we dat u jarenlang geniet van optimale airconditioning.

 • Standaard 5 jaar garantie

 • Installatie, onderhoud en reparatie door ervaren monteurs

Ons werkgebied

Airco Domein is dé aircospecialist in de dorpen en steden van de provincie Flevoland. Ons team van STEK-gecertificeerde aircomonteurs levert, installeert, onderhoud en repareert aircosystemen in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Harderwijk, Lelystad, Swifterbant en Zeewolde. In andere regio’s zijn onze diensten enkel op aanvraag beschikbaar.

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over een van de aircomodellen of wilt u advies krijgen van een aircospecialist? Neem gerust contact met ons op via 0321-383060 of stuur een mail naar airco@aircodomein.nl. We helpen u graag verder!

bottom of page