top of page
airco domein_edited.jpg

Airco Lelystad

Airco Domein: uw airco specialist in Lelystad

Wilt u het hele jaar door genieten van een prettig binnenklimaat? Dan is het van belang dat u een aircosysteem aanschaft dat bij uw woonsituatie en wensen past. Bij Airco Domein zetten we graag een extra stap om zeker te zijn dat u de juiste airco koopt. We komen bij u thuis langs om de situatie te bekijken, zodat we u kunnen voorzien van passend advies en een offerte op maat. Bij aankoop krijgt u van ons 5 jaar garantie en komt een van onze airco monteurs het aircosysteem bij u in Lelystad installeren. We leveren bij Airco Domein namelijk niet alleen topkwaliteit airco’s, maar ook een uitstekende service.

Onze aircomerken

Wilt u een airco kopen in Lelystad? Bij Airco Domein hebben we verschillende aircosystemen in ons assortiment van de volgende gerenommeerde merken:

Onze airco service in Lelystad

Onze aircomonteurs installeren niet alleen aircosystemen, ze staan ook voor u klaar om onderhoud en eventuele reparaties aan uw airco uit te voeren. Zo heeft u jarenlang plezier van een goedwerkende airconditioner.

Airco installatie Lelystad

Een van onze ervaren aircomonteurs komt bij u thuis langs en installeert uw gloednieuwe aircosysteem. Eventuele elektrotechniekwerkzaamheden, zoals het maken van een nieuwe groep in uw meterkast, voeren onze monteurs ook uit.

Airco onderhoud Lelystad

Maak elke 2 á 3 jaar een afspraak voor een onderhoudsbeurt. Een onderhoudsbeurt omvat onder andere de reiniging van filters, het controleren en eventueel vervangen van onderdelen en koudemiddel bijvullen. Met tijdig onderhoud voorkomt u versleten en/of defecte onderdelen en geniet u langdurig van schone lucht en optimale airconditioning.

Airco reparatie Lelystad

Bij een slechtwerkende of defecte airco komen we bij u langs om hem te repareren. Het maakt niet uit of het gaat om een kapotte compressor, vuile filters of een verstopte waterafvoer, onze monteurs lossen het probleem voor u op. Zo geniet u zo snel mogelijk weer van goede airconditioning.

Ons volledige werkgebied

Naast het installeren, onderhouden en repareren van airco’s in Lelystad, helpen we u graag verder in de andere dorpen en steden van de provincie Flevoland. Ons aircoteam is verder werkzaam in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Harderwijk, Swifterbant en Zeewolde. Onze aircoservice is in andere regio’s enkel op aanvraag beschikbaar.

Contact opnemen

 Heeft u nog een vraag over onze aircoservice in Lelystad of wilt u een afspraak maken voor onderhoud of reparatie? Neem dan gerust contact met ons op via 0321-383060 of stuur een mail naar airco@aircodomein.nl. We helpen u graag verder!

bottom of page